Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Turisme

El servei de Turisme està inclòs dins l’Àrea de Promoció Econòmica. Des de Turisme es coordinen i gestionen accions promocionals i de dinamització amb l’objectiu de millorar la competitivitat de la nostra industria turística.

Al mateix temps, aquest servei pretén ser el mitjà de comunicació entre el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i les empreses turístiques comarcals.
Depenen també de Turisme, el Punt d’Informació Turístic situat al Passeig del Pont, obert per Setmana Santa i durant la temporada d’estiu.

El servei d’atenció al públic, està adreçat, d’una banda, als turistes que ens visiten, als quals assessorem i els subministrem tota mena de materials informatius tant de la nostra comarca com d’altres indrets i, de l’altra, a tots els habitants de la zona que desitgin rebre informació d’altres destinacions turístiques tant d’àmbit nacional com internacional.

turisme@riberaebre.org
Per altra banda disposem d’una plana web on disposem d’informació sobre propostes i actius turístics dels nostres municipis: http://www.turismeriberaebre.org
Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: