Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Economia

La població es dedica a l’agricultura, a la indústria i als serveis. En la indústria té gran incidència el sector energètic. Cal esmentar també l’artesania.

Pel que fa als serveis cal remarcar la importància del sector comercial localitzat a Móra d’Ebre (capital de la comarca), Móra la Nova i Flix.

Els regadius han convertit importants zones de secà en terres fèrtils, on predomina la fruita dolça. Al secà, l’oliva, l’ametlla i el vi continuen sent els principals cultius.

Els pobles de la comarca conserven els seus costums. A més de les tradicionals festes majors, hi ha altres celebracions amb participació popular.

Diferents pobles i cultures han deixat la seva empremta a la Ribera d’Ebre, els quals configuren el patrimoni historicocultural.

La seva excel·lent xarxa de comunicacions, la seva gran capacitat hidràulica i energètica, la construcció de tot tipus d’equipaments socials i una política dirigida a incentivar les zones industrials, la converteixen en una zona idònia per al ple desenvolupament de les seves activitats econòmiques

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: