Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Curses de muntanya

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre dóna suport a les Curses de Muntanya que es celebren a la comarca

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre dóna suport a les quatre curses de muntanya que es celebren a la comarca, en el marc del Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre.

Les curses que existeixen són:

– Cursa La Cameta Coixa, a Miravet

– Cursa Lo Frare, a Ginestar

– Cursa de Tivissa

– Cursa Camí de Sirga a Móra d’Ebre

 

Cursa la Cameta Coixa, a Miravet

21 de febrer 2016-  Campionat de Catalunya de Curses per Muntanya 2016

A la població de Miravet des de fa 8 anys, s’organitza la cursa la Cameta 8aCoixa que és la IV del Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre. Els paisatges, la història i la natura es donen la mà per oferir-vos un recorregut que és fa difícil d’oblidar.

Aquest any per donar un al·licient afegit a la cursa i com a novetat més important a nivell competitiu és que la cursa serà el Campionat de Catalunya per equips de la FEEC.

També han preparat una cursa solidària, per això, de cada inscripció 1 € serà destinat a col·laborar amb l’AFANOC, per ajudar als nens amb càncer.

http://cursalacametacoixa.blogspot.com.es

Cursa Lo Frare, a Ginestar

28 de febrer

lofrareVaguejant en solitari per les muntanyes de Ginestar, tenim un dels personatges més estimats pel poble: lo FRARE. La darrera vegada que el vam veure va ser cap al febrer de l’any 2013, amb motiu de l’última cursa de muntanya que es va celebrar. Són gairebé tres anys sense la seva presència. Però tenim bones notícies. Gràcies a la iniciativa de l’Ajuntament de Ginestar i un grup de veïns i veïnes del poble hem convocat una recerca intensa del FRARE perquè torni a presidir la nostra cursa. Sembla ser que el podrem arribar a convèncer i és per això que hem decidit engegar tots els motors perquè aquesta torni a ser una realitat.

Una cursa amb un recorregut renovat, corredor i molt atractiu.

https://cursalofrare.wordpress.com 

Cursa de Tivissa

9 d’octubre

Pedra, crestes, tècnica, vistes, pau, silenci, pujar, baixar, grimpar, dura, sorpresa, fred, patir, xalar … aquestes són alguna de les paraules que poden definir la cursa de Tivissa, almenys així 2015.curta_ens ho han expressat els corredors que ens han visitat les passades edicions.

Volem que la nostra cursa continuï així, amb el seu ADN particular, sense perdre la seva essència, mantenint el que és nostre, muntanya tivissana. Volem que continuï sent una cursa que us faci patir i gaudir a la vegada, que no deixi ningú indiferent.

http://www.muntanyesdetivissa.cat 

Cursa Camí de Sirga, a Móra d’Ebre

6 de novembre 

imagesDe nou, un any més, Móra d’Ebre torna a emprendre la que serà la setena edició de la Cursa de muntanya Camí de Sirga.

Any rere any, ens intentem superar per assolir que sigui una de les curses més importants dels calendari de les Terres de l’Ebre.

La cursa, tindrà lloc a l’ermita de Sant Jeroni, igual que a les anteriors quatre últimes edicions, un lloc emblemàtic de la població que dona la possibilitat d’allotjament per la gent que vingui de més lluny.

http://cursacamidesirga.blogspot.com.es 

 

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: