Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Empreses, control de mercat i seguretat de productes

Assessorament Empresarial

Per tal que els productes i serveis que es posen a disposició del ciutadà incorporin la informació necessària i gaudeixin del grau de seguretat legalment exigible, oferim assessorament a totes aquelles empreses dedicades a la venda de productes o a la prestació de serveis.

Campanyes programades

Es tracta d’actuacions adreçades a comprovar el nivell de compliment de les obligacions recollides a la normativa vigent sobre aspectes considerats essencials i bàsics pel que fa a la informació que ha d’ésser proporcionada al consumidor.

Campanya de control de productes

En el marc de la seguretat dels ciutadans, es porta a terme la campanya de control sistemàtic de productes alimentaris, industrials i de joguines, a través de la presa de mostres de béns considerats d’ús comú que hom pot trobar al mercat.

Actuacions derivades d’una denúncia

En aquest sentit, també es practiquen tasques inspectores, si escau, i diligències prèvies que es derivin de la interposició de les denúncies dels ciutadans.

Alertes

D’altra banda, es duen a terme actuacions de control en atenció a les anomenades alertes, productes que poden suposar un risc per a la salut del ciutadà i que, en tractar-se d’articles que es troben a l’abast de tots, han d’ésser esmenats o retirats del mercat.

ENLLAÇOS
Empreses
Test d’autoavaluació d’empreses
Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: