Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Borsa d’habitatge

La Borsa d’Habitatge de lloguer Social i la Borsa Jove d’Habitatge gestionades pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, ofereixen serveis de mediació entre persones propietàries d’habitatges buits i possibles llogaters, i tenen com a objectiu incrementar el nombre d’habitatges de lloguer a preus assequibles i facilitar-ne l’accés a unitats de convivència.

La Borsa Jove d’Habitatge de la Ribera d’Ebre cobreix tot el territori de la comarca de la Ribera d’Ebre, distribuida amb 14 municipis.

La Generalitat de Catalunya us ofereix, a través de la Xarxa de Mediació per al Lloguer Social o de les Borses Joves d’Habitatge, garanties i ajuts perquè el llogueu amb tranquil·litat. Disposa de dos programes:

– Programa de mediació

– Programa de cessió

La mediació i la cessió tenen com a objectiu donar-vos les màximes facilitats i garanties a l’hora de llogar el vostre habitatge.

Si el vostre habitatge requereix obres, teniu la possibilitat de sol·licitar subvencions a fons perdut per adequar-lo , facilitats per obtenir finançament per rehabilitar-lo i assessorament tècnic i seguiment de les obres.

Avalloguer

Cobertura a persones propietàries per al cobrament de rendes de lloguer

L’Avalloguer és un règim de cobertures aplicable al lloguer d’habitatges situats a Catalunya, sota l’empara de l’article 2 de la Llei 29/1994, de 24 de novembre, d’arrendaments urbans.

Les persones arrendadores poden percebre una quantitat equivalent a tres mesos de renda en el cas d’instar un judici per resoldre el contracte d’arrendament per impagament de la renda de lloguer.

En el cas d’habitatges amb protecció oficial que es destinin a lloguer, o quan els habitatges es destinin als programes de mediació, de cessió o al programa d’inserció, la cobertura s’amplia fins als sis mesos, que poden incloure mensualitats impagades abans de la interposició de la demanda.

Avalloguer

HORARI

De dilluns a divendres de 11:00h a 13:00h

 

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: