Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Ribera d’Ebre presenta la nova marca ‘Pobles Vius’ per promocionar el comerç de la comarca

21 octubre 2016 · Noticies

Presentació marca comerç Pobles Vius 185a Fira Multisectorial Móra la NovaPobles Vius és el lema sota el qual, a partir d’aquesta tardor, els establiments comercials de la Ribera d’Ebre promocionaran conjuntament els seus productes i serveis. La marca es presenta aquests dies coincidint amb la celebració de la 185a Fira Multisectorial de Móra la Nova, on els comerciants de diferents municipis de la comarca, amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, hi participen amb un estand dins el recinte firal.

L’objectiu és que, sota un mateix paraigua, es doni més visibilitat i notorietat als comerços de la Ribera, un sector que aplega més de 350 establiments i dóna feina a més de 700 persones. L’eslògan Pobles Vius, que ha estat consensuat i validat pels mateixos comerciants i presidents d’associacions de la comarca, reivindica el paper cabdal que tenen les botigues per mantenir la vida als pobles: “El comerç il·lumina els carrers, dóna seguretat, és espai de relació, participa en la vida associativa i ofereix una atenció personalitzada als clients”, exposen des del Grup de Treball comarcal que des de fa un any i mig impulsa el pla de dinamització comercial.

La Fira Multisectorial serà, doncs, durant tot el cap de setmana un aparador perfecte per donar a conèixer la nova imatge i difondre-la als veïns de tots els municipis de la Ribera i rodalia. Com a mesura de promoció, a més, entre totes les persones que visitin l’estand de la nova imatge comercial, i omplin una butlleta amb les seves dades, se sortejaran vals de compra per utilitzar a les botigues de la comarca.

 

Dinamització del sector comercial

Presentació marca comerç Pobles Vius 185a Fira Multisectorial Móra la NovaLa creació de la nova imatge Pobles Vius s’ha dut a terme dins del Pla de Dinamització Comercial de la Ribera d’Ebre 2016-2020, un projecte de Desenvolupament Local que s’està tirant endavant amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, dins el projecte Ribera d’Ebre Viva, i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

L’any passat, i tal com s’havia fet anteriorment amb altres sectors estratègics per al futur de la Ribera (turisme, oli i fruita dolça), es va elaborar una diagnosi de la situació del comerç a tots els pobles, a partir de la qual va néixer el Grup de Treball del Sector Comercial de la Ribera d’Ebre. Des d’aquí s’han gestat, de manera conjunta, actuacions impulsades conjuntament des del sector públic i privat.

Així, a més de la creació de la marca, s’estan fent tallers a les escoles per donar a conèixer l’ofici dels comerciants als nens i nenes dels pobles, seminaris per a professionals, un cicle de xerrades de bones pràctiques i visites sectorials perquè els botiguers coneguin els punts d’interès turístic de la comarca, destacant el seu paper com a prescriptors de l’oferta turística, a la qual volen complementar. De fet, els comerciants riberencs han manifestat la seva voluntat de continuar treballant de la mà de Turisme, amb la visió que les diferents iniciatives que s’estan duent a terme per impulsar els dos sectors, com a motors econòmics del territori, els beneficien mútuament.

 

Inauguració de la 185 Fira Multisectorial

Estand Consell Comarcal 185a Fira Multisectorial Móra la NovaLa nova marca es va presentar públicament ahir a la tarda, coincidint amb la inauguració de la Fira Multisectorial de Móra la Nova. Representants públics i molts veïns de la Ribera, així com el pregoner de la Fira d’enguany, Andreu Carranza, ja es van apropar a l’estand del pavelló firal dels comerciants per conèixer la iniciativa, que està tenint molt bona acollida entre els visitants.

Diumenge a la tarda, a les 6, al mateix estand on es promociona Pobles Vius se celebrarà el sorteig de vals de compra de 10 euros per bescanviar als comerços de la comarca, fins a 800 euros en vals. Per participar-hi s’ha d’omplir una butlleta i deixar-la a la urna que hi ha al mateix estand. Als guanyadors se’ls informarà per correu electrònic o telèfon.

Inauguració 185a Fira Multisectorial Móra la NovaInauguració 185a Fira Multisectorial Móra la Nova

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: