Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El projecte Ribera d’Ebre VIVA dóna suport al sector comercial de la Ribera d’Ebre amb el ‘Seminari de tècniques de visual merchandising pel petit comerç’

14 maig 2015 · Noticies

1webEl passat 13 de maig es va realitzar a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre la sessió teòrica del “Seminari de tècniques de visual merchandising pel petit comerç” amb la participació de 28 comerciants. Aquest seminari està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançat pel FSE i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social – Servei Públic d’Ocupació Estatal.

Aprendre diferents tècniques de col·locació de producte, de gestió dels lineals, de màrqueting en el punt de venda i de planificació del circuit comercial per millorar el procés de compra del consumidor i incrementar així, la rotació dels estocs, va ser l’objectiu principal d’aquest seminari dirigit a la millora de la professionalització del sector comercial, especialment, en l’àmbit de com dinamitzar el punt venda.

El ponent que va impartir el seminari va ser Jordi Bacaria, expert en l’àmbit de la dinamització comercial en altres territoris de Catalunya, el qual donarà assessorament personalitzat, durant els propers dies, a 20 dels comerciants participants en el seminari per tractar aspectes específics del seu negoci i poder posar en pràctica els continguts teòrics.

El moment actual requereix que els comerços incorporin millores en els seus establiments per a fidelitzar als seus clients i captar-ne de nous i en aquest sentit el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre està treballant durant aquest any 2015 en la redacció d’un Pla de dinamització comercial per a un període de 4 anys, consensuat i validat pel conjunt de comerciants de la comarca a través de la Taula comarcal de comerç, que es crearà en el marc del projecte Ribera d’Ebre VIVA.

2web

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: