Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

BeFuture! Jornada de diàlegs tecnològics i experiències immersives en el marc de la Fira Multisectorial de Mora la Nova

25 octubre 2023 · Noticies

 

El Casal Municipal de Móra la Nova acull aquest divendres, 27 d’octubre, el BeFuture!, una iniciativa impulsada per la fundació Mobile World Capital Barcelona, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i l’Ajuntament de Móra la Nova, per apropar la innovació tecnològica al territori. Serà en el marc de la 191a edició de la Fira Multisectorial de Móra la Nova, que s’inaugura aquest dijous a la tarda, amb el sector tecnològic com una de les principals novetats del cartell d’enguany. Consulteu el detall del programa al web BeFuture! Móra la Nova 2023.

Clica per veure el cartell amb el programa de la jornada BeFuture MLN del divendres 27.

Així, aquest divendres, a partir de les 10 del matí, s’ha programat una jornada de debat al voltant de la innovació tecnològica, centrada en àmbits com l’Educació, el Medi Ambient i la Salut, i amb ponents de la talla del youtuber Carlos Santana i Salomé Valero, referents en intel·ligència artificial (AI). La jornada de debat, en la que també intervindran agents del territori, coincidirà amb la inauguració de la carpa tecnològica amb algunes de les experiències tecnològiques singulars que es van poder veure al Mobile World Congrés (MWC) Barcelona, i que per primera vegada s’exposen fora d’una gran ciutat, obrint-les durant tot el cap de setmana als 50.000 visitants del territori que cada any visiten aquesta fira de tardor.  

Si voleu conèixer com s’ha gestat aquesta activitat tecnològica pionera en l’àmbit rural, llegiu la notícia completa al web comarcal en aquest enllaç.

Altres propostes del Consell Comarcal a la Fira

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, com altres anys, estarà present al pavelló firal amb dos estands institucionals, on els visitants podran conèixer de primera mà les actuacions executades els darrers anys per promocionar el GR-99 com un dels atractius turístics de la comarca; així com el suport comarcal al producte agroalimentari de proximitat, dins del projecte Degusta Ribera d’Ebre, del qual formen part sis dels cellers riberencs que estaran ubicats a l’Espai del Vi de la fira 2023. Igualment, diumenge a la tarda es projectarà el videomapping realitzat dins de la iniciativa comarcal de l’EbreLumen Talent 2023, a les 18 hores, al barranc de Nolla, darrere de les casetes de la fira del vi.

Consulteu el programa complet de la 191a edició de la Fira Multisectorial de Móra la Nova en aquest enllaç.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: