Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Les diversitats, temàtica de la tercera convocatòria del Premi Ribera d’Art

12 novembre 2018 · Noticies

Cartell Premi Ribera Art 2018.

Les diversitats és la temàtica escollida el premi Ribera d’Art, que aquest any arriba a la seva tercera edició, amb l’objectiu d’incentivar la creació i el potencial artístic de la comarca. El certamen, organitzat pel Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, amb la col·laboració de l’Escola d’Arts i Disseny de Móra la Nova i el suport de la Direcció General de Joventut, està obert a tots els joves riberencs d’entre 15 i 35 anys. La tècnica artística és lliure, però han de ser obres inèdites i de fàcil impressió. I el premi són 250 euros.

El termini de presentació finalitza el 26 de novembre a les 15 hores. Fins aquell dia, les obres es poden lliurar, sense signar i en un sobre tancat amb el títol de l’obra, al Consell Comarcal de la Ribera, de dilluns a divendres de 8 a 15. Cada participant podrà presentar un màxim de dues obres i poden anar acompanyades de l’explicació del procés d’elaboració i del missatge que volen transmetre.

Podeu descarregar aquí les bases de la convocatòria del Ribera Art 2018.

Exposició de les obres i guanyador

Les obres presentades s’exposaran al vestíbul de l’Escola d’Arts i Disseny de Móra la Nova a partir del dimecres 28 de novembre, i fins al 21 de desembre. El dia 12 de desembre un jurat format per la presidenta del Consell, la directora de l’Escola d’Arts de la Ribera, el president del Centre d’Estudis de la Ribera i la responsable de premsa del Consell decidirà quina és l’obra guanyadora, tenint en compte el vot popular. Aquest vot està obert a la participació de totes les persones que vulguin participar en l’elecció de l’obra guanyadora, fins al 9 de desembre, a través del perfil Facebook de Joventut Ribera d’Ebre. El vot popular anirà a la imatge que aconsegueixi més “m’agrada” en aquesta pàgina.

A més del premi econòmic, l’obra guanyadora i els seus drets quedaran en propietat del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre que la podrà utilitzar com a imatge de la felicitació institucional de les festes nadalenques. Mentre que les obres no premiades es podran recollir a partir del 16 de gener, i durant un mes, al Consell.

En la darrera edició del Ribera d’Art va resultar guanyadora una composició artística sobre diversitat de Mar Lahoz Sáez, mentre que el primer any va guanyar una composició fotogràfica paisatgística de Dídac Fàbrega Nicolás.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: