Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El ren Rudolf i les emocions són el fil conductor del segon dia d’activitats nadalenques a dues poblacions de la Ribera d’Ebre

28 desembre 2017 · Noticies

El Nadal és una època de l’any on les emocions estan a flor de pell; són uns dies que comparteixes amb la família, amb aquells que més estimes, per passar-ho bé, obrir regals i recordar bells i vells moments. Els nens i nenes riberencs també viuen aquests dies amb molta intensitat i  per ser-ne conscients aquestes festes poden posar-se a prova en els tallers d’emocions, una de les 20 activitats organitzades a les poblacions riberenques pel Consell. Aquesta activitat, pensada per treballar els diferents estats emocionals, proposa als petits construirun “emocionòmetre” per assenyalar si estan contents, enfadats, super feliços, nerviosos, tristos o preocupats.

Un dels pobles on han construït i posat en marxa aquest “emocionòmetre” és Garcia. Durant el taller d’emocions organitzat al Casal de Maig, els nens van poder mesurar les seves emocions: per exemple, mentre jugaven al “matabolets” experimentaven canvis d’estat emocional constants. Expressaven alegria i felicitat quan aconseguien tocar amb la pilota a un altre participant en el joc, però alhora sentien decepció, tristesa i ràbia quan eren tocats.

Les emocions estan presents en tots els tallers nadalencs i als nens i nenes de Vinebre se’ls hi ha dibuixat un somriure a la cara al fer l’activitat del ren Rudolf: la font d’alegria durant aquesta activitat ha estat una piruleta vermella. Aquest caramel ha omplert d’alegria l’escola de Vinebre i ha sigut l’element principal del taller, perquè ha estat el detall més important del ren Rudolf, el seu característic nas roig.

L’emocionòmetre seguirà en marxa aquests dies de Nadal. Les activitats organitzades pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre segueixen i els nens i nenes de la comarca podran gaudir de diferents activitats nadalenques, com ho van fer amb el fang i els jocs de rol, tal i que us vam explicar en l’anterior notícia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: