Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal organitza tallers de Nadal a set municipis de la Ribera d’Ebre

20 desembre 2017 · Noticies

El Consell Comarcal organitza, durant les festes de Nadal, 20 tallers per tal que nens i nenes de la comarca gaudeixin aquestes vacances d’activitats amb les quals aprenguin mentre ho passen d’allò més bé. Es tracta de fer arribar el lleure educatiu, amb temàtica nadalenca, a tots els infants riberencs durant aquests dies de vacances escolars. El Consell s’encarrega de fer la proposta de les activitats i presenta una oferta variada als ajuntaments, perquè en triïn un màxim de tres. Les propostes tenen en compte aspectes com la solidaritat, la igualtat, el medi ambient, la música, la creativitat i el raonament lògic.

A partir de la demanda rebuda, aquest any, els tallers nadalencs del Consell es desenvoluparan a 7 municipis de la Ribera d’Ebre: Riba-roja d’Ebre, Garcia, Vinebre, la Palma d’Ebre, la Torre de l’Espanyol, Miravet i la Serra d’Almos. Els tallers es faran entre el 27 de desembre i el 3 de gener, en horari de mató o tarda, segons el municipi. De fet, gairebé tots els municipis riberencs organitzen activitats destinades a infants i joves, que sumades als tallers proporcionats pel Consell complementen la programació nadalenca que prepara cada municipi.

L’elecció de cada poble

Vinebre, Miravet, la Palma d’Ebre i Garcia han escollit l’opció de realitzar els tallers al matí, és a dir, de 10 a 13 hores. Riba-roja d’Ebre, la Serra d’Almos i la Torre de l’Espanyol, en canvi, han triat fer les activitats nadalenques a la tarda, de 16 a 19 hores.

Per veure el calendari complet, clica damunt Calendari Tallers Nadal 2017.

Fang, emocions, cant…

Els nens i nenes de la comarca gaudint de les activitats nadalenques

Les temàtiques més escollides han estat el de Creativitat amb fang, on es crearan decoracions nadalenques amb aquest matèria, que es farà a Vinebre, Miravet, la Palma d’Ebre, Riba-roja d’Ebre i  la Torre de l’Espanyol . El Taller d’emocions, que a partir de petites històries tractarà de sentiments, es faran jocs per encomanar el riure i es construirà un emocionòmetre, que es farà a Vinebre, la Palma d’Ebre, Garcia i la Serra d’Almos; el taller Entonem el Bon Nadal, on els nens i joves assajaran cançons i dissenyaran targetes de bons auguris, que es farà a Miravet, Riba-roja d’Ebre i la Torre de l’Espanyol; el taller de Tàngram, per posar en pràctica el raonament lògic i la creativitat es farà a la Serra d’Almos i Miravet; els Jocs Tradicionals, aquells que es porten jugant tota la vida, es faran a Riba-roja d’Ebre i la Torre de l’Espanyol; el taller de Joc de rol trencatòpics, consisteix en posar-se al lloc d’un altre, cada jugador s’adaptarà a la personalitat que li ha tocat i es farà a Garcia; al taller de L’Ensenyança de Rodolf s’ensenyarà que en la diversitat està la riquesa, per ser diferent, no vol dir que un és pitjor, i es podrà pràcticar  a Vinebre; al taller d’Apunts solidaris s’aprendrà què és la solidaritat i es farà a la Palma d’Ebre; el taller de Nadal i reciclatge, que consisteix en crear decorats nadalencs, es farà a Garcia.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: