Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La presidenta del Parlament Carme Forcadell presideix el XXXV Premi de Narrativa Ribera d’Ebre i el Sopar Literari a Vinebre

21 agost 2017 · Noticies

15 autors opten aquest 2017 al premi literari en llengua catalana més veterà de les Terres de l’Ebre

Sirga i aj VInebreEl Premi de Narrativa Ribera d’Ebre celebra aquest any la seva 35a edició, una fita que a més coincideix amb la Sirga d’Or 2016 que aquest mateix any li ha concedit el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre per la seva trajectòria. Amb l’estiu arriba la cita literària en llengua catalana més veterana de les Terres de l’Ebre, convocada per l’Ajuntament de Vinebre, amb el suport del Consell Comarcal riberenc. La dotació del premi és de 3.000 euros, que aporta el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, mentre que l’Ajuntament de Vinebre aporta els diners de l’edició del llibre guanyador, 1.800 euros, de la qual s’encarrega Cossetània Edicions.

Un total de 15 autors opten, doncs, aquest any al XXXV Premi de Narrativa Ribera d’Ebre, i formar part així del llistat d’escriptors premiats, entre els quals hi ha noms com Andreu Carranza, Imma Monsó, Jesús Maria Tibau o Maria Valcells Martí, guanyadora de la passada edició.

aquest

El poble de Vinebre celebra el XXXV Premi Narrativa Ribera d’Ebre, reconegut per la seva trajectòria al darrer Sirga d’Or.

Vinebre, poble anfitrió

L’alcaldessa de Vinebre i presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, rebrà a la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell I Lluís, i al delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, a Ca Don Joan, a les 9 de la nit. Carim estarà acompanyada d’autoritats i entitats del poble i, un cop feta la recepció, la comitiva es traslladarà a la Sala del Cine, escenari del Premi Literari com cada any. L’acte s’iniciarà amb la presentació de l’obra guanyadora en la darrera edició, L’encàrrec, que la seva autora, la premianenca Mireia Valcells Martí, ha publicat després amb el títol L’Home de Déu, de Cossetània Edicions.

Presentarà la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Vinebre, Rosa Maria Pros, i la cantautora ebrenca Montse Castellà protagonitzarà una actuació musical. Després del tradicional Sopar Literari, es lliurarà el XXXV Premi Literari de la Ribera d’Ebre a un dels quinze aspirants.

 En aquest enllaç trobareu més informació del premi i la llista d’obres guanyadors de les darreres edicions.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: