Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre commemora el Dia Internacional de la Mediació

18 gener 2017 · Noticies

El proper dissabte 21 de gener se celebra el Dia Internacional de la Mediació. Una efemèride a partir de la qual el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha editat un tríptic informatiu per promocionar el Servei Comarcal de Mediació, on es poden tractar tots aquells conflictes relacionats amb la convivència en el municipi que es donin en les relacions entre veïns, en l’àmbit educatiu o familiar, entre altres.

L’objectiu és contribuir a la bona convivència i la cohesió social a tots els municipis de la comarca, evitant sempre que sigui possible que els casos de disputa, sigui entre veïns o sigui amb l’administració, acabin als tribunals. La judicialització representa un major cost en temps i diners per a les parts en conflicte, alhora que no contribueix a la bona entesa entre veïns. És per això que el Consell Comarcal aposta per fomentar la cultura de l’acord i el diàleg pròpia d’una societat avançada.

La mediació

web-dia-mediacióEs tracta d’un procés en el qual les persones, a través de diàleg, busquen acords satisfactoris que permetin resoldre els seus conflictes mitjançant la intervenció d’un tercer, expert en la matèria. La persona mediadora condueix el procés de diàleg entre les persones en  conflicte de forma imparcial perquè arribin elles mateixes a acords que satisfacin els seus interessos i necessitats. Així, és una tècnica específica dins de l’àmbit de la resolució de conflictes i es basa en els principis de confidencialitat, neutralitat, voluntarietat i imparcialitat.

Descarrega’t el tríptic del Dia Internacional de la Mediació.

Per a més informació sobre el Servei Comarcal de Mediació us podeu adreçar al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre de dilluns a divendres, de 8 a 15 hores; al telèfon 977 401 851 i al correu electrònic mediacio@riberaebre.org.

També podeu consultar aquesta notícia del web del Consell Comarcal.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: