Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

VÍDEO: ‘Reptes poblacionals i habitacionals per al 2050’

23 octubre 2020 · Noticies

Aquest dijous 22 d’octubre, el Consell Comarcal i el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE) han celebrat la cinquena conferència del cicle ‘Repensem la Ribera d’Ebre’. El director de la càtedra Unesco d’habitatge de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Sergio Nasarre, ha ofert la conferència ‘la conferència ‘Reptes poblacionals i habitacionals per al 2050’. Nassarre ha parlat de la tensió entre l’Espanya buidada i el procès d’urbanització i concentració poblacional, que ha desencadenat en gran part als problemes habitacionals en certs nuclis urbans i, en canvi, està posant en perill en desenvolupament del món rural. Ha explicat la problemàtica de l’accés a l’habitatge el 2020 i com s’hi ha arribat i ha finalitzat analitzant algunes aproximacions de resolució a través de la governança, les noves tecnologies i l’habitatge col·laboratiu i, finalment, les oportunitats que representa la crisi del coronavirus en aquest sentit. Fins al 3 de novembre s’han programat dues conferències setmanals. Es podran seguir els dies assignats a les 19h i en directe a través del web del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

 

Conferències anteriors:

La nova ruralitat: reptes i oportunitats | Josep M. Piñol (08/10/2020)

Retenir i captar talent |Albert Puigvert (13/10/2020)

Transició energètica, una oportunitat de futur? | Òscar Saladié (15/10/2020)

‘El futur de les polítiques públiques a territoris perifèrics: ens organitzem o marxem?’| Toni Roch (20/10/2020)

 

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: