Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

VÍDEO: ‘El futur de les polítiques públiques a territoris perifèrics’

21 octubre 2020 · Noticies

Aquest dimarts 20 d’octubre, el Consell Comarcal i el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE) han celebrat la quarta conferència del cicle ‘Repensem la Ribera d’Ebre’.Toni Roch, cap de secció del Servei de Desenvolupament Econòmic Local del SOC, ha ofert la conferència ‘El futur de les polítiques públiques a territoris perifèrics: ens organitzem o marxem?’. Roch ha abordat preguntes com: Quines són les polítiques de desenvolupament local? Perquè és la única resposta col·lectiva des dels territoris perifèrics davant la manca de dinamisme socioeconòmic i la pèrdua de població? Què cal cal tenir en compte en l’elaboració d’un pla estratègic de reactivació econòmica? Fins al 3 de novembre s’han programat dues conferències setmanals. Es podran seguir els dies assignats a les 19h i en directe a través del web del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

 

Conferències anteriors:

La nova ruralitat: reptes i oportunitats | Josep M. Piñol (08/10/2020)

Retenir i captar talent |Albert Puigvert (13/10/2020)

Transició energètica, una oportunitat de futur? | Òscar Saladié (20/10/2020)

 

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: