Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

VÍDEO: ‘Transició energètica, una oportunitat de futur?’

16 octubre 2020 · Noticies

Aquest dijous 15 d’octubre, el Consell Comarcal i el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE) han celebrat la tercera conferència del cicle ‘Repensem la Ribera d’Ebre’. Òscar Saladié, director de la Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible., ha ofert la conferència ‘Transició energètica, una oportunitat de futur?’. Saladié ha analitzat des d’una perspectiva territorial el decret-llei de mesures urgents per a l’emergència climàtica i l’impuls a les energies renovables de la Generalitat de Catalunya i ha parlat del paper clau que hi juguen l’energia eòlica i fotovoltaica. Fins al 3 de novembre s’han programat dues conferències setmanals. Es podran seguir els dies assignats a les 19h i en directe a través del web del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

 

Conferències anteriors:

La nova ruralitat: reptes i oportunitats | Josep M. Piñol (08/10/2020)

Retenir i captar talent |Albert Puigvert (13/10/2020)

 

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: