Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

VIDEO: ‘Retenir i captar talent’

14 octubre 2020 · Noticies

Aquest dimarts 13 d’octubre, el Consell Comarcal i el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE) han celebrat la segona conferència del cicle ‘Repensem la Ribera d’Ebre’. Albert Puigvert, gerent l’Associació d’Iniciatives Rurals de Catalunya, ha ofert la conferència ‘Retenir i captar talent’. Quins mecanismes cal aplicar per evitar que els joves marxin de la comarca? Quines són oportunitats en la gestió del talent, la millora de l’experiència dels treballadors i la flexibilitat laboral?. Puigvert ha abordat aquests temes i ha contestat les preguntes que li han fet els usuaris connectats en directe a la xarxa. Fins al 3 de novembre s’han programat dues conferències setmanals. Es podran seguir els dies assignats a les 19h i en directe a través del web del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

 

Conferències anteriors:

La nova ruralitat: reptes i oportunitats | Josep M. Piñol (08/10/2020)

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: