Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

VÍDEO: ‘La nova ruralitat: reptes i oportunitats’

9 octubre 2020 · Noticies

Aquest dijous 8 d’octubre, el Consell Comarcal i el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE) han donat tret de sortida al primer cicle ‘Repensem la Ribera d’Ebre’. La primera de les conferències ha anat a càrrec de Josep MPiñol, expert en desenvolupament local. La xerrada ha portat per títol: ‘La nova ruralitat: reptes i oportunitats’. Les conferències es podran seguir els dies assignats a les 19h i en directe a través del web del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. Amb posterioritat, les conferències es podran recuperar en aquest mateix web.

Per visualitzar la conferència d’aquest dijous cliqueu sobre la imatge i registreu el vostre correu:

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: