Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Nous usos de la realitat augmentada a les biblioteques al 4t Mobile Day a la Ribera d’Ebre

17 juny 2019 · Noticies

L’objectiu principal és explicar nous usos que el món del llibre i la tecnologia tenen amb noves aplicacions de realitat augmentada

Les biblioteques de Garcia, Tivissa i Móra d’Ebre realitzaran el proper divendres 28 de juny una activitat de foment de la realitat augmentada aplicada al servei de biblioteques que fomentarà la relació dels llibres i la tecnologia adreçada a famílies usuàries d’aquests serveis.

El taller vol apropar als usuaris perquè aquests gaudeixin d’una manera diferent els llibres en paper gràcies a l’ús conjunt amb la tecnologia. Mitjançant unes làmines per a colorejar, altres tipus de làmines amb activitats o bé uns llibres impresos concrets, pensats i dissenyats de forma especial, es podrà interactuar amb una aplicació de la realitat augmentada, i es pugui jugar i aprendre. L’activitat adreçada a famílies, permetrà als més petits acompanyats d’un adult, gaudir de la tecnologia i del món del llibre en paper conjuntament, i només amb una làmina o un llibre i un dispositiu com pot ser una tauleta o un telèfon mòbil.

Aquesta acció vol apropar la tecnologia en el dia a dia de les biblioteques públiques de la Ribera d’Ebre

L’activitat se celebra en el marc de la Mobile Day, que cada darrer divendres de mes dóna continuïtat a les activitats al voltant de la tecnologia de forma mensual, després que la comarca fos el primer territori rural a formar part de la Mobile Week Catalunya el passat mes de febrer. El Mobile Day Juny es realitzarà en les poblacions de Garcia en horari de matí, Tivissa en horari de tarde i Móra d’Ebre també en horari de matí, ajudaran a tots els usuaris que s’apropin als seus espais a introduir-se, actualitzar-se i/o millorar l’ús de la realitat augmentada i el món del llibre en paper.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: