Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

L’ús de Linkedin, centrarà este divendres el 3er Mobile Day a la Ribera d’Ebre

28 maig 2019 · Noticies

L’objectiu principal és explicar com traure més partit d’aquesta xarxa social de contactes professionals

El Telecentre Comarcal de la Ribera d’Ebre organitza aquest divendres 31 de maig, una jornada de portes obertes per donar a conèixer als riberencs l’ús pràctic de la xarxa professional de contactes Linkedin. Moltes vegades hem sentit parlar de Linkedin i encara ens preguntem realment què és i per a què serveix. Les respostes sempre solen ser, es tracta d’una xarxa social professional, serveix per buscar feina, és  una mena de currículum en línia sempre actiu o un canal de comunicació, etc. Totes aquestes respostes son incompletes i donen una visió esbiaixada sobre el que és realment Linkedin i com funciona.

La millor manera d’explicar Linkedin és partir de la definició de les quatre «potes» principals que son: l’ús com a plataforma de gestió de contactes, màrqueting i comunicació professional, portal de d’anàlisis del món del treball i com a plataforma publicitària professional.

Aquesta acció segueix el pla de digitalització de professionals, empreses i ciutadania

L’activitat se celebra en el marc de la Mobile Day, que cada darrer divendres de mes dóna continuïtat a les activitats al voltant de la tecnologia de forma mensual, després que la comarca fos el primer territori rural a formar part de la Mobile Week Catalunya el passat mes de febrer. El Mobile Day Maig es realitzarà a la seu del Telecentre Comarcal (C. Sant Valentí, 31 de Móra d’Ebre) i es dedicarà tot el matí, de 11 a 14 h, a ajudar a tots aquells professionals i/o treballadors públics i privats que vulguin introduir-se, actualitzar-se i/o millorar l’ús de la informació que tenen en el seu perfil.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: