Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

L’acreditació ACTIC, protagonista aquest divendres al Mobile Day Ribera d’Ebre d’abril

24 abril 2019 · Noticies

Cartell Mobile Day abril.

El Telecentre de la Ribera d’Ebre organitza aquest divendres, 26 d’abril, una jornada de portes obertes per donar a conèixer als riberencs l’ACTIC, el certificat que acredita competències en tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), en una jornada que porta per lema ‘Descobreix com impacta la tecnologia a les nostres vides’ i que forma part de la Mobile Day Ribera d’Ebre. La cita és de 10 del matí a 1 del migdia.

L’objectiu és animar a la gent de la Ribera d’Ebre a informar-se i apuntar-se als cursos de formació per treure’s la titulació de competències digitals, que combina coneixements, habilitats i actitud en l’àmbit de les TIC. Se celebra en el marc de la Mobile Day, que cada darrer divendres de mes dóna continuïtat a les activitats al voltant de la tecnologia a la comarca, després de ser el primer territori rural a formar part de la Mobile Week Catalunya el passat mes de febrer.

Quatre cursos de formació ACTIC aquest 2019

El Telecentre de la Ribera és un referent en ACTIC al territori, amb cada vegada un major índex de persones aprovades. Així, el 2017 van ser 20 les persones que van assolir el certificat ACTIC Mitjà a la comarca; una xifra que l’any passat va arribar a les 60 persones. La gran majoria dels usuaris són de la Ribera d’Ebre tot i que també hi ha un 10% de veïns que es desplacen al Telecentre de Móra des del Priorat i la Terra Alta per treure’s la titulació. A més, l’any passat es va fer una formació especial als alumnes de l’ESO de l’institut Julio Antonio i del Col·legi Santa Teresa de Móra d’Ebre, i a més de 130 treballadors de l’administració pública local de la comarca.

Aquest any 2019 s’ha programat sis cursos de formació ACTIC, el tercer va començar ahir dimarts 23 d’abril i s’allargarà fins al 30 de maig, i té les places esgotades. El pròxim començarà el 10 de juny, i només serà en horari de matí, fins al 18 de juliol. Després ja es farà després de l’estiu, del 16 de setembre al 23 d’octubre o del 5 de novembre al 13 de desembre.

 

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: