Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Convocada la XXXVII edició del premi de Narrativa Ribera d’Ebre

27 març 2019 · Noticies

Bases de la convocatòria.

Convocada una nova edició del Premi de Narrativa Ribera d’Ebre, la 37a del que és el certamen més antic en llengua catalana a les Terres de l’Ebre i un dels de més solera del país. Fins divendres 31 de maig es poden presentar obres originals que volen optar a aquest Premi, organitzat per l’Ajuntament de Vinebre i, que un any més, compta amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

Totes les obres presentades han de tenir una extensió d’entre 75 i 150 fulls, escrites en llengua catalana i inèdites, a més no poden haver estat guardonades en altres convocatòries similars ni estar en tràmit de publicació.  Podeu consultar les bases de la convocatòria en aquest enllaç.

L’acte de lliurament de premis se celebrarà el dimecres 28 d’agost a Vinebre, dins dels actes de la festa major, com cada any. L’obra guanyadora rebrà una dotació de 3.000 euros i serà editada per l’editorial Cossetània Edicions. En la passada edició el guanyador va ser el deltebrenc Jordi Gilabert amb l’obra A dellà del Riu, un llibre que serà presentat en el transcurs de la mateixa gal·la dels premis d’aquest estiu. En aquest enllaç en podeu trobar tots els guanyadors anteriors.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: