Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

En marxa un nou programa d’ocupació, l’Enfeina’t, que permet la reinserció de 7 riberencs al mercat laboral durant un any

20 febrer 2019 · Noticies

La presidenta del Consell Comarcal va donar ahir la benvinguda als nous treballadors comarcals.

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha posat en marxa aquesta setmana un nou Pla d’Ocupació per a veïns de la comarca. Es tracta del programa Enfeina’t, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), amb el finançament del Servei d’Ocupació Estatal i del Fons Social Europeu. L’objectiu és la contractació temporal de persones en situació d’atur de llarga durada, així com l’acompanyament tècnic per facilitar la seva inserció laboral. “Com a Consell Comarcal no hem volgut deixar escapar aquest programa. És una bona oportunitat per veïns de la Ribera que necessiten trobar feina”, diu la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre Gemma Carim.

Els beneficiaris són 7 riberencs que realitzaran tasques de millora de l’entorn dels principals elements turístics dels municipis de la comarca, sobretot fent petites actuacions de manteniment i arranjament general, amb l’objectiu de recuperar el patrimoni natural, arquitectònic i cultural de la comarca. Aquest equip de treball ha començat fent una sessió d’acompanyament amb les tècniques comarcals que els donaran suport per a la seva inserció laboral al llarg de tot el programa. La tasca sobre el terreny als municipis ha començat avui dimecres als municipis de Riba-roja d’Ebre i Móra d’Ebre, per després continuar en els altres pobles de la comarca.

Aquest pla d’ocupació té una durada de dotze mesos, durant els quals aquests treballadors aniran passant per tots els pobles de la Ribera, i a cada població aniran realitzant les tasques que ha previst cada Ajuntament. Els treballadors, que han passat per un procés de selecció, aniran identificats amb vestimenta del Consell. Amb l’Enfeina’t, actualment hi ha dos programes d’Ocupació en marxa a la comarca, després que el passat mes de desembre altres 17 veïns es van incorporar amb el programa Treball i Formació.

“Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa ENFEINA’T, regulat per l’Ordre TSF/150/2018, de 3 de setembre”

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: