Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Ja tenim guanyadors de les tres baixades en piragua per a dues persones entre els que van omplir la butlleta a l’estand del Consell de la Fira

29 octubre 2018 · Noticies

La mà innocent dels nens van escollir els 3 guanyadors del sorteig.

Toni Farinya, Robert Lobera i Julia Llorens són els tres guanyadors de la baixada en piragua per a dues persones pel riu Ebre que aquest cap de setmana se sortejava entre el públic que ha visitat l’estand del Consell Comarcal de la Ribera a la Fira Multisectorial de Móra la Nova. Així va sortir escollir per la mà innocent de nens que ahir diumenge a la tarda estaven a la Fira, i que van extreure les paperetes guanyadores del cistell on durant els quatre dies de Fira els visitants depositaven una butlleta amb el lema #socdelaribera.

A la mateixa butlleta els participants responien un breu qüestionari sobre aquells indrets de la comarca que coneixien. Per això sabem que els guanyadors han caminat i han anat en bicicleta pel Camí de Sirga i per la Reserva de Sebes, han passejat pel Castellet de Banyoles, han recorregut les muntanyes de Tivissa, han visitat el castell de Miravet, han gaudit de la clotxa i de la tradicional festa de la jota i els 3 Tombs de Móra la Nova, algun fins i tot ja ha baixat en piragua per l’Ebre… Tot plegat, es tractava de revaloritzar els actius turístics de la comarca, donant motius als visitants de la 187a edició de la Fira Multisectorial per visitar la comarca i participar de les múltiples activitats i tradicions que ofereixen els 17 pobles riberencs.

Estand del Consell a la Fira Multisectorial de Móra la Nova, per promocionar els atractius de la comarca.

De fet, durant tot el cap de setmana l’estand que el Consell ha tingut dins el pavelló firal, a prop de l’espai de la fira del Vi i juntament amb altres empreses i entitats del territori, ha promocionat els diferents racons i paratges naturals de la Ribera per caminar, anar en bicicleta o en piragua; així com elements del patrimoni riberenc per conèixer la cultura, la història i l’arquitectura, i festes i tradicions arrelades als nostres pobles,  i una mostra de la rica gastronomia i dels productes. També s’obsequiava als visitants amb una xapa amb el lema #socdelaribera que ha tingut molt bona acollida entre el públic de la Fira.

Tot plegat era una invitació per conèixer la Ribera d’Ebre, un tastet en forma d’imatges de la comarca per convidar als visitants de la Fira Multisectorial a descobrir la comarca sobre el terreny, organitzant la seva activitat a partir de tota l’oferta i propostes que trobaran a la web de Turisme de la Ribera d’Ebre: turismeriberaebre.org. Les activitats programades també es poden trobar a l’agenda comarcal digital de la Ribera, al web agenda.riberaebre.org.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: