Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal promociona els actius turístics de la Ribera d’Ebre a la Fira Multisectorial de Móra la Nova, aquest cap de setmana

25 octubre 2018 · Noticies

Un any més el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre està present a partir d’aquest dijous, i fins diumenge, a la 187 edició de la Fira Multisectorial de Móra la Nova, per promocionar els seus actius turístics i donar motius als visitants, tant de la comarca com de territoris propers, per gaudir de la natura, el riu i de l’ampli ventall d’activitats i tradicions que ofereixen els 17 pobles riberencs.

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre és present un any més a la Fira Multisectorial de Móra la Nova.

El Consell ocupa un estand dins el pavelló firal, a prop de l’espai de la fira del Vi i juntament amb altres empreses i entitats del territori, una nova ubicació que va estrenar l’any passat amb molt bona acollida per part dels visitants. El 2017 es promocionaven els productes autòctons, enguany al seu interior s’hi recullen diferents racons i paratges naturals de la Ribera per caminar, anar en bicicleta o en piragua; elements del patrimoni riberenc per conèixer la cultura, la història i l’arquitectura de casa nostra; també festes i tradicions arrelades als nostres pobles i inclús una petita mostra de la rica gastronomia i dels productes.

“Una realitat que per a molts visitants serà coneguda i propera, però no per això menys valuosa ni interessant. Volem fer valdre qui som i que tenim, i aprofitar aquest gran aparador que és la fira també perquè els nostres veïns ens diguin quins són els seus racons i indrets riberencs favorits”, diu la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera, Gemma Carim, que avui ha participat en la inauguració de la fira, juntament amb consellers comarcals, alcaldes, regidors i una àmplia representació del món associatiu i empresarial de la Ribera.

Xapa #socdelaribera i sorteig de tres baixades en piragua

Visita l’estand i participa en el sorteig de tres rutes en piragua, per a dues persones.

De fet, a l’estand del Consell es convida al públic visitant a omplir una butlleta i participar en un sorteig de tres rutes en piragua per a dues persones. Els guanyadors es donaran a conèixer diumenge a la tarda, amb la col·laboració d’una mà innocent escollida entre els mateixos visitants de la Fira. La butlleta que hauran d’omplir prèviament demana que s’hi escriguin aquells paisatges, racons i pobles de la comarca que cadascú hagi recorregut, tastat i/o gaudit, sota el títol #socdelaRibera. Aquest mateix lema el llueixen les xapes promocionals que es reparteixen a l’estand comarcal.

Tot plegat es tracta d’una invitació per conèixer la Ribera d’Ebre, un tastet perquè els visitants de la Fira Multisectorial s’animin i descobreixin la comarca sobre el terreny, organitzant la seva activitat a partir de tota l’oferta i propostes que trobaran a la web de Turisme de la Ribera d’Ebre: turismeriberaebre.org. Les activitats programades també es poden trobar a l’agenda comarcal digital de la Ribera, al web agenda.riberaebre.org. Us animem a utilitzar les etiquetes #turismeriberadebre i #socdelaRibera per promocionar els actius turístics de la comarca a les xarxes socials, on també podeu seguir els perfils de promoció turística a Facebook, Twitter i Instagram.

Igualment, a l’estand de la Fira es donen a conèixer els serveis que presta el Consell Comarcal de la Ribera al territori, tant aquells que estan destinats directament als ciutadans com els que es donen als ajuntaments de la comarca. Més informació, podeu visitar el web riberaebre.org i us convidem a visitar aquest cap de setmana a la Fira Multisectorial que reuneix a la nostra comarca!

 

 

 

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: