Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La Ribera d’Ebre oferta 23 llocs de treball per a joves amb formació que vulguin tenir una experiència laboral a l’administració o en entitats durant sis mesos

15 octubre 2018 · Noticies

Oberta una nova convocatòria del programa Joves en pràctiques, que en aquest cas ofereix un contracte laboral de sis mesos a joves amb la titulació de grau universitari, cicle formatiu de grau mitjà o superior, o certificat de professionalitat perquè puguin adquirir experiència laboral i fer currículum treballant a l’administració o en entitats el territori.

Hi participen 10 administracions i 4 entitats
En el cas de la Ribera d’Ebre, es preveu contractar 23 joves abans del 31 d’octubre. Es tracta de joves que tinguin formació i un perfil professional per treballar com a comunity manager, dinamitzador cultural, administratiu i auxiliar, tècnic mig en secretaria i intervenció, en serveis tècnics, … D’aquestes places, 17 són per a treballar a l’administració local i comarcal, i la resta en entitats de la Ribera, i es demanen estudis de Ciències Socials, Periodisme, Arquitectura, Dret, ADE… Per tal de poder optar a les places ofertes, els joves han d’estar apuntats al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) i també al programa Garantia Juvenil. Els interessats han de dirigir-se a l’Oficina Joves de la Ribera d’Ebre, per portar-hi els títols i el currículum. Allí se’ls informarà de tots els requisits i se’ls ajudarà en els tràmits.

Així, ajuntaments de la comarca com Benissanet, Flix, Miravet, Rasquera, Riba-roja d’Ebre, la Palma i Vinebre demanen incorporar una persona; en el cas de l’Ajuntament de Móra d’Ebre i el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, tres joves per a cada ens; l’Ajuntament de Móra la Nova en vol incorporar quatre; mentre que la resta de llocs de treball són en entitats de la comarca: un per treballar al Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE), un altre per a l’Associació per a la Preservació del Patrimoni Ferroviari i Industrial, dues persones per a l’Institut Ramon Muntaner (IRMU) i dues més per a la Fundació d’Ecologia del Foc i d’Incendis Pau Costa Alcubierre, amb seu a Tivissa.

Treballar al Consell Comarcal

Albert Fuertes, juntament amb altres treballadors del garantia juvenil de l’anterior convocatòria.

Pel que fa al Consell Comarcal de la Ribera té previst incorporar persones joves a les àrees de Serveis Tècnics, Secretaria i un administratiu, després que ja hagi acollit altres joves en pràctiques anteriorment. Els interessats poden fer arribar els seus currículums i la documentació requerida fins a aquest dimecres 17 d’octubre, a les 3 de la tarda. Divendres 19 se’ls faran les proves de català i competències digitals, si no ho acrediten, ja que són requisit imprescindible per treballar a l’administració. Les entrevista personals estan previstes per al dimecres 24 d’octubre.

“És una bona oportunitat per complementar la formació i agafar experiència treballant en allò que has estudiat”, ja que “molts cops el primer que et pregunten quan vas a una entrevista de feina és si tens experiència”, explica Albert Fuertes, un dels darrers joves que van treballar al Consell Comarcal durant sis mesos gràcies a l’anterior convocatòria del Joves en pràctiques. Fuertes, de 25 anys i originari d’Ascó, amb formació de periodista, creu que li ha “obert les portes per trobar feina” i que “tots els joves haurien d’estar inscrits a Garantia Juvenil, ja que és una bona oportunitat per complementar els estudis”.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: