Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El XIV Premi Llibresebrencs.org proposa escriure el final a un relat de Pilar Romera per compartir tertúlia i dinar literari amb l’escriptora durant la Fira del Llibre ebrenc

8 maig 2018 · Noticies

“El privat d’Instagram era clar i contundent. << Marxo a esbargir la boira. Vinc a sopar>>. La Sara va mirar la pantalla del mòbil, incrèdula, mentre contenia un lleu somriure…”. Llegir més.

L’escriptora ribarojana, Pilar Romera, autora dels llibres “L’esperit del Vidre (1993), “Dins la boira (1997) i Li deien Lola (2016)

Així comença el relat que ha escrit l’escriptora riberenca Pilar Romera per al XIV Premi Llibresebrencs.org de relats curts, una iniciativa que vol animar al públic a escriure amb l’al·licient de poder compartir dinar i tertúlia literària amb la mateixa autora el dia de la Fira del Llibre Ebrenc i el Litterarum, dissabte 26 de maig. Romera, filla de Riba-roja d’Ebre i llicenciada en Història contemporània per la UB on exerceix de professora, ha publicat tres llibres L’esperit del Vidre (1993), amb el qual va guanyar el X Premi Ribera d’Ebre de Narrativa, Dins la boira (1997) i més recentment Li deien Lola (2016).

El relat, que porta per títol “Marxo a esbargir la boira. Vinc a sopar”, està publicat a la pàgina web de Wattpad, on podeu llegir el text sencer i escriure en forma de comentari i amb un màxim de 350 caràcters el final de la història. El termini màxim per participar és fins al dimarts 22 de maig. Serà la mateixa Pilar Romera qui escollirà els tres finals proposats que més li agradin, igual com ho va fer l’any passat Andreu Carranza amb el seu relat “Heliotrops”.

Votació popular oberta

El Premi Llibrebrencs.org va iniciar-se en la plataforma Wattpad en la passada edició del certament, el 2017, incorporant així el vot popular al premi i augmentant la interacció amb els joves escriptors del territori.

Recordem que a banda d’entrar a escriure el final de la història de Pilar Romera, també hi podeu trobar els 54 relats originals i inèdits que s’han presentat aquest any i opten al XIV Premi Llibresebrencs.org. Podeu llegir-los i votar les històries que més us agradin fins al 22 de maig, també. Els guanyadors que elegireu vosaltres a través de la votació popular s’emportaran el premi dels dos vals de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat).

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: