Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Ja podeu votar els millors relats de la XIV edició del Premi Llibresebrencs.org per a joves ebrencs!

4 maig 2018 · Noticies

La plataforma Wattpad ha obert ja les votacions populars de la XIV edició del Premi Llibresebrencs.org de relats curts a Internet, per a joves de les Terres de l’Ebre. En aquesta nova convocatòria del premi, organitzat pel servei Comarcal de Joventut de la Ribera d’Ebre, s’han presentat un total de 54 relats originals i inèdits. Els podeu trobar en aquest enllaç, llegir-los i votar les històries que més us agradin, fins al 22 de maig.

Si us immersiu en la seva lectura, els relats us portaran a tractar sobre tot tipus de temes d’allò més interessants, complint així un dels objectius del certamen, que és incentivar els joves a escriure sobre allò que els interessa. Obres que captiven per les històries que et relaten, que enganxen i et tenen atent al que s’hi explica. Relats que parlen d’amor, de la llibertat o dels somnis, que expliquen històries entre la ficció i la realitat, amb les que et pots sentir identificat amb alguna cosa que expliquen…

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre forma part de l’organització d’aquest certamen literari juntament amb l’Ajuntament de Móra d’Ebre i la Fira del Llibre Ebrenc, una cita que se celebra a la capital riberenca el darrer cap de setmana de maig. A més, també rep el suport del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre (CERE), l’Institut Ramon Muntaner i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Premis en quatre categories, segons l’edat

Clica per accedir a la pàgina on pots llegir els relats i votar el que més t’agradi.

Els 54 relats presentats es divideixen en quatre categories, segons les edats dels autors. La categoria A és fins a 15 anys i en aquesta edició s’han presentat 16 obres; a la categoria B han estat 10 els escrits fets per joves de 16 a 22 anys; la categoria C, de 23 a 29 anys, 8 han sigut els relats fets; i en la categoria D, 20 han estat les obres presentades per majors de 30 anys.

Els premis del certamen es lliuraran el 26 de maig i seran dos els guanyadors per cadascuna de les categories: un que triarà el jurat, dotat en 150 euros, i un altre que elegireu vosaltres a través de la votació popular, i el premi seran dos vals de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat).

Us animem a entrar a donar una ullada! Podeu votar i llegir els relats en aquest enllaç.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: