Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Convocat un nou concurs d’instagram per a joves “Què no et pots perdre de la Ribera?”

24 abril 2018 · Noticies

Els assistents a l’acte de presentació van poder deixar escrit en el mapa de la Ribera d’Ebre allò “Què no et pots perdre de la Ribera?”

“Què no et pots perdre de la Ribera?”. “LO RIU!”. Aquest és un dels missatges que es van deixar escrits en un mapa de la Ribera d’Ebre aquells que van assistir al vermut electrònic que aquest dissabte va servir per presentar la tercera edició del concurs d’instagram que organitza el Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, amb el suport del departament de Joventut de la Generalitat. Aquesta activitat està pensada perquè els joves d’entre 14 i 35 anys expliquin amb fotografies i escrits en aquesta xarxa social tot allò que creuen que no ens podem perdre de la nostra comarca, etiquetant les imatges amb #socdelaribera i @joventutriberadebre.

L’objectiu és involucrar al jovent riberenc a formar i sentir-se part de la comarca, també a les xarxes socials. En aquesta tercera edició es proposa als participants que ens ensenyin “un racó especial, una festa, la natura, un moment màgic, una tradició estimada, un menjar típic, el riu, la terra, una data, una activitat, una persona clau…TOT hi té cabuda perquè tothom sàpiga que no es pot perdre de la nostra comarca i, al mateix temps, que puguem descobrir més a fons la Ribera d’Ebre”, explica la tècnica de Joventut Mireia Grangé.

Les fotografies que pengin a Instagram amb opcions en el concurs hauran d’estar fetes amb el mòbil i han de ser originals, fetes per un mateix. La data màxima per pujar-les és el diumenge 23 de setembre de 2018. Tancat el termini, les imatges seran valorades per un jurat format per la consellera comarcal de Joventut, la directora de l’Escola d’Arts de Móra la Nova i la responsable de premsa del Consell Comarcal. A més, com en l’edició passada, hi haurà un quart vot per a la fotografia que tingui més “m’agrada”. El premi són dues entrades a Port Aventura i se li comunicarà al guanyador a través d’un missatge a la seva fotografia, a més de publicar-ho a la pàgina de facebook de Joventut Ribera d’Ebre i al web riberaebre.org/joventut. Amb les imatges participants es farà un calendari de sobretaula perquè tothom sàpiga que no ens podem perdre de la Ribera.

Presentació del llibre i exposició del “Què vol dir ser de la Ribera?” 2017

La guanyadora del segon concurs, l’Ariadna Servelló; amb la presidenta del Consell Comarcal i alcaldessa de Vinebre, Gemma Carim; la consellera comarcal de Joventut, Montse Perelló i la coordinadora de Joventut a les Terres de l’Ebre, Norma Pujol.

La presentació d’aquesta tercera edició del concurs “Que vol dir ser de la Ribera?” es va fer dissabte passat a l’espai cultural Ca Don Joan, a Vinebre, en el transcurs d’un vermut electrònic amenitzat per l’Associació DJs de Flix que va servir també per presentar el llibre editat amb les fotografies del concurs de l’any passat. A l’acte hi van participar joves de la comarca, entre ells la vinebrana Ariadna Servelló, darrera guanyadora del “Que vol dir ser de la Ribera?”, així com la consellera comarcal de Joventut, Montse Perelló; la coordinadora de Joventut a les Terres de l’Ebre, Norma Pujol; i la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera i alcaldessa de Vinebre, Gemma Carim. Durant el vermut popular també es va poder veure l’exposició amb 36 imatges de 2017, una mostra que recull una selecció de les fotografies que es van presentar en l’anterior edició del concurs juvenil i que a partir d’ara visitarà els pobles de la Ribera d’Ebre perquè tothom pugui veure-les i gaudir-les, més enllà de la xarxa d’instagram, també en el món real.

Consulta les bases del concurs en aquest enllaç.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: