Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Una jove de Vinebre, guanyadora del concurs #socdelaribera de @joventutRiberadEbre a instagram

3 novembre 2017 · Noticies

Foto guanyadora del segon concurs d’instagram convocat per Joventut de la Ribera d’Ebre.

La jove de Vinebre Ariadna Servelló ha estat la guanyadora del segon concurs d’instagram convocat pel Servei Comarcal de Joventut amb el qual animava a mostrar a les xarxes socials com viuen els joves i les joves a la Ribera d’Ebre. Fins a 101 fotografies optaven al premi, les mateixes que s’han compartit amb l’etiqueta #socdelaribera aquest estiu. El premi són dues entrades a Port Aventura.

A la imatge guanyadora, es veu una dona jove treballant la terra, podant un dels cultius autòctons de la comarca: la vinya, amb un missatge molt clar lligat a la terra: “CONSTRUÏM FUTUR! De l’abans a l’ara hem de seguir lluitant per la terra, per una terra productiva que ens deixi retornar a la nostra comarca!“. El missatge de la fotografia representa l’anhel de molts joves de la comarca per quedar-se a viure a la Ribera, o retornar-hi si ja han marxat fora a treballar o estudiar; un anhel, el retorn dels joves, que a més és una de les línies de treball estratègiques de les polítiques comarcals. Això, juntament amb la valoració artística de la imatge, “compensada i ben equilibrada”, va fer decidir al jurat, format per la consellera de Joventut, Montse Perelló; la directora de l’Escola d’Art de Móra la Nova, Rosa Maria Pere, i tècniques comarcals.

Entre les imatges presentades a concurs destacaven sobretot la gran quantitat de fotos emmarcades en paratges naturals de la comarca i relacionades amb les cites festives de l’estiu a tots els pobles, totes elles reivindicant el patrimoni material i immaterial de la Ribera d’Ebre.

El premi es dóna a conèixer a través  del perfil @joventutRiberadEbre. Les imatges participants formaran part d’una exposició itinerant per tots els pobles i una publicació electrònica que organitzarà el mateix Servei Comarcal, amb el suport de la Direcció General de Joventut.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: