Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Vermut electrònic a Vinebre per presentar el llibre i l’exposició “Què vol dir ser de la Ribera?”

16 abril 2018 · Noticies

El Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre organitza aquest dissabte, 21 d’abril, un vermut electrònic a l’espai cultural de Ca Don Joan de Vinebre, per presentar el llibre i l’exposició “Què vol dir ser de la Ribera?” amb imatges del concurs d’instagram #socdelaribera, el qual animava a mostrar a les xarxes socials com viuen els joves i les joves a la Ribera d’Ebre.

36 imatges d’instagram seleccionades

Foto guanyadora del segon concurs d’intagram convocat per Joventut de la Ribera d’Ebre.

La guanyadora del segon concurs d’instagram de Joventut Ribera d’Ebre va ser la jove vinebrana, Ariadna Servelló, que va presentar una fotografia on es veu a una noia jove treballant la vinya amb un missatge molt lligat a la terra: “CONSTRUÏM FUTUR! De l’abans a l’ara hem de seguir lluitant per la terra, per una terra productiva que ens deixi retornar a la nostra comarca!“, missatge que representa l’anhel de molts joves de la comarca per quedar-se a viure a la Ribera.

Aquesta instantània serà una de les 36 imatges que formaran part del llibre i de l’exposició, on moltes d’elles estan emmarcades en paratges naturals de la comarca i relacionades amb les cites festives de l’estiu a tots els pobles riberencs. A més, a l’acte de presentació es comptarà amb la participació dels autors i autores de les fotografies i comptarà amb l’Associació de DJ de Flix, que animarà l’acte amb un vermut electrònic.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: