Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La nova llei de contractació pública reuneix els càrrecs electes ebrencs al Consell de la Ribera

10 abril 2018 · Noticies

La jornada de l’ACM s’ha fet a la seu del Consell Comarcal de la Ribera, a Móra d’Ebre.

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha reunit els càrrecs electes de les Terres de l’Ebre en una jornada realitzada per l’Associació Catalana de Municipis (ACM) a la seu comarcal, a Móra d’Ebre. L’acte, conduït pel Cap dels Serveis Jurídics de l’associació, ha servit per explicar les principals novetats de la nova llei de contractes del sector públic català, tal i com van fer amb els tècnics ebrencs que treballen a les àrees de contractació i als àmbits de Secretaria, Intervenció i Gerència el passat 13 de març.

L’objectiu d’aquestes jornades sobre contractació pública és donar a conèixer dins l’administració pública ebrenca la metodologia i les preinscripcions tècniques de la nova llei de contractes catalana, així com aquelles bones pràctiques per fomentar la contractació socialment responsable al nostre territori.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: