Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Una trentena de tècnics ebrencs participen en la jornada sobre la nova Llei de Contractes

13 març 2018 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha estat la seu de la jornada realitzada per l’Associació Catalana de Municipis (ACM) a les Terres de l’Ebre, per explicar les principals novetats i les qüestions imprescindibles de la nova llei de contractes del sector públic, que va entrar en vigor el 9 de març. La jornada ha anat adreçada als tècnics locals que treballen a les àrees de contractació i als àmbits de Secretaria, Intervenció i Gerència, amb l’objectiu de donar a conèixer als empleats públics ebrencs  la metodologia d’elaboració de plecs de prescripcions tècniques amb la nova llei i bones pràctiques per fomentar la contractació socialment responsable.

La presidenta del Consell Comarcal, Gemma Carim, ha donat la benvinguda a la trentena de tècnics dels ajuntaments i dels Consells Comarcals de les comarques del Baix Ebre, Montsià, Terra Alta i Ribera d’Ebre que han fet aquesta formació per a empleats de l’administració pública. A més, ha agraït que l’ACM hagi triat la Ribera d’Ebre per explicar les novetats d’aquesta nova llei. Per la seva banda, el Secretari General de l’ACM, Marc Pifarré,  ha explicat que “aquesta és la primera de les sis jornades que es faran arreu de Catalunya amb la nova llei en vigor” i que “des de l’ACM estem aquí per ajudar-vos i resoldre els dubtes que pugueu tenir, en qualsevol moment”.

Una trentena de persones han assistit a la jornada.

L’acte ha tingut lloc a la sala de Plens del Consell Comarcal.

 

 

 

 

 

 

 

 

La jornada també ha servit per donar a conèixer la Central de Compres que l’ACM posa a disposició del món local, i que actualment dóna servei a 775 ajuntaments catalans. Aquesta Central de compres garanteix que els municipis més petits es puguin beneficiar de les condicions que aconsegueixen els més grans, i a més busca afavorir l’economia local amb l’accés de PIMES a lots territorials.

En total, l’ACM té més d’un miler d’associats, entre els quals s’inclouen la 921 dels 947 ajuntaments catalans, així com els 42 Consell Comarcals i les 4 diputacions provincials.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: