Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Cinc alumnes de l’Institut-Escola 3 d’Abril de Móra la Nova guanyen el concurs ‘La Clotxa a l’Escola’

21 març 2018 · Noticies

La Festa de la Clotxa, auca guanyadora dels alumnes de 4t de primària de l’Institut-Escola 3 d’Abril de Móra la Nova.

El concurs de dibuix La Clotxa a l’Escola, organitzat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i els Serveis Educatius – Centre de Recursos Pedagògics de la comarca, ja té guanyadors. El jurat, reunit aquest dimarts a Móra d’Ebre, ha seleccionat l’auca titulada “La Festa de la Clotxa” com a guanyadora d’aquesta edició. El dibuix premiat és obra de Xavier Pla, Joan Escalera, Laia Rebull, Adrià Bauló i Daniel David Cloaba, tots ells alumnes de 4t curs de Primària de l’Institut-Escola 3 d’Abril de Móra la Nova.

L’objectiu d’aquesta activitat, en la que enguany han participat sis escoles de la comarca, és donar a conèixer la cuina tradicional riberenca com a element identitari i cohesionador de la Ribera d’Ebre. El concurs s’organitza cada any, com a acte previ de la Festa Comarcal de la Clotxa de la Ribera d’Ebre, que aquest any se celebra a la Serra d’Almos, el pròxim 8 d’abril.

Les 13 auques presentades al concurs “La Clotxa a l’Escola”.

En total, en aquesta edició s’han presentat 13 auques d’alumnes de 4t curs de primària de l’Escola Lluís Viñas i Viñoles i el Col·legi Santa Teresa de Móra d’Ebre, de l’Escola El Verger de Garcia,  de l’Escola Roc Llop i Convalia de Miravet, de l’Escola Enric Grau i Fontseré de Flix i de l’Institut-Escola 3 d’Abril de Móra la Nova.

Els cinc alumnes guanyadors recolliran el premi el mateix diumenge 8 d’abril, durant la Festa de la Clotxa, a La Serra d’Almos. A més dels tiquets per degustar una clotxa, cada un dels nens i nenes guanyadors també podran gaudir d’una baixada pel riu Ebre acompanyats de dos familiars.

Xavier Pla, Joan Escalera, Laia Rebull, Adrià Bauló i Daniel David Cloaba, alumnes de 4t curs de Primària de l’Institut-Escola 3 d’Abril de Móra la Nova guanyadors del concurs.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: