Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Obertes les inscripcions per les colònies d’estiu organitzades pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

7 març 2018 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre organitza un any més, des de l’àrea de Joventut del Consell, les colònies d’estiu, una activitat de lleure educatiu pels nens i nenes de 8 a 12 anys i que es faran del 25 al 29 de juny. Les inscripcions per apuntar-se a les colònies d’estiu ja s’han obert, amb un preu de 245 euros, el qual inclou l’estada completa i el transport des de Móra d’Ebre, d’anada i tornada.

Cada any les colònies giren al voltant d’un tema i després de “viatjar” a l’edat Mitjana a la casa de “El Colell” l’estiu passat,  en aquesta edició la casa de colònies que s’ha escollit és la de Can Miqueló, situada al municipi de Sant Martí de Centelles, a la comarca d’Osona. Una casa de colònies emmarcada en el projecte “Escoles de Cel”, temàtica en la qual s’emmarcarà l’estada i els nens i nenes descobriran tot allò que amaga el cel, aprendran aspectes curiosos dels Planetes, observaran les estrelles amb el telescopi, faran entrenaments com si fossin astronautes i moltes més activitats, entre les quals destaquen les de natura i aventura.

Si teniu clar que voleu anar-hi, ja podeu reservar la vostra plaça, perquè són limitades. Per poder fer la reserva, heu de contactar amb el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre al 977 401 851 o mitjançant correu electrònic a joventut@riberaebre.org.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: