Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

26 nens i nenes de la Ribera d’Ebre “viatgen en el temps” fins a l’Edat Mitjana durant les colònies d’estiu

7 juliol 2017 · Noticies

Un total de 26 nens i nenes de diferents pobles de la Ribera d’Ebre han participat aquest any en una nova edició de les colònies d’estiu, que organitza cada any el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

Els nens i nens han passat la setmana a la Casa de Colònies “El Collell”, a Santa Maria de Corcó, a la comarca d’Osona, on han pogut fer un viatge a través de la història i “traslladar-se” per uns dies a l’època medieval, amb activitats com tir amb arc i ballesta o d’altres tradicions medievals. A més, també han gaudit d’activitats d’aventura com les tirolines, gimcanes, jocs d’orientació, i altres relacionades amb el bosc i les plantes, que han completat la programació d’enguany de les colònies d’estiu.

colonies estiu

colonies estiu 1

Cada any, una experiència
La temàtica de les colònies és diferent cada any –l’estiu passat van girar al voltant d’un projecte educatiu sobre les TIC basat en l’ús de tauletes i codis QR, a la casa de colònies de L’Espluga de Francolí- per tal que els nens i nenes puguin viure experiències i aprenentatges diferents des del lleure. Tant les famílies com els monitors han fet una molt bona valoració de les colònies d’enguany i els nens i nenes participants han pogut gaudir en un entorn molt atractiu, amb gorgues, salts d’aigua i engorjats on banyar-se. Així, des del Consell ja es pensa a preparar les colònies de l’any vinent.

Les colònies d’estiu que organitza el Consell de la Ribera d’Ebre van destinades a nens i nenes de 1r a 6è de Primària i es fan habitualment a l’inici de les vacances d’estiu. Aquesta proposta se suma a les nombroses activitats de lleure que s’organitzen a la comarca durant els mesos d’estiu, com casals, rutes, acampades, camps de treball… En total ja són més de 30 les activitats programades a la Ribera d’Ebre per als més joves fins a mitjans d’agost.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: