Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Obertes les votacions populars a Facebook per triar el guanyador del Ribera Art 2017

1 desembre 2017 · Noticies

La pàgina Facebook de l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha penjat les vuit imatges que s’han presentat en aquesta segona edició del concurs artístic, que té per objectiu promoure la vessant creativa entre els joves riberencs. Tothom que ho vulgui pot votar la proposta que més li agradi, fins a les 12 de la nit del diumenge 10 de desembre. Només cal entrar al perfil de @joventutriberadebre i posar “m’agrada” a la fotografia o fotografies del concurs que més us agradin.

La proposta més votada a la xarxa social tindrà un punt més a l’hora de ser valorada pel jurat del premi, que estarà format per la presidenta del Consell Comarcal, la directora de l’Escola d’Arts de la Ribera d’Ebre, el president del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre i la responsable de premsa del Consell. L’elecció de l’obra guanyadora es farà el dilluns 11 de desembre i els criteris que es tindran en compte seran la concreció del motiu, la qualitat, l’originalitat i la tècnica. Les propostes, que aquest any tenen com a temàtica la convivència, estaran exposades al vestíbul de l’Escola d’Art i Disseny de Móra la Nova fins al divendres 22 de desembre.

L’obra guanyadora del Ribera Art 2017 es publicarà al web de Joventut i a les xarxes socials, tant facebook com a instagram. A més, la imatge guanyadora del Ribera d’Art pot ser escollida com a imatge institucional per a la postal nadalenca del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, om ja ha fet altres anys.

Les obres presentades a concurs també estan exposades a partir d’avui a l’Ateneu Cultural de Móra la Nova. Aquí les teniu, per si els hi voleu fer una ullada:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Més informació del premi Ribera Art 2017 en aquest enllaç.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: