Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Oberta la convocatòria per a la segona edició del premi Ribera Art, dedicada a la convivència

30 octubre 2017 · Noticies

El Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, amb la col·laboració de l’Escola d’Arts i Disseny de Móra la Nova i el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat, organitza la segona edició del Premi Ribera Art 2017, dotat amb 250 euros.

El premi vol incentivar la creació i el potencial artístic de la comarca i està obert a tots els joves riberencs d’entre 15 i 35 anys. Les obres presentades poden ser de qualsevol tècnica artística i la temàtica serà la convivència. Els únics requisits és que les obres han de ser inèdites, de fàcil impressió i de 21 x 42 cm. Cada participant podrà presentar un màxim de dues obres que es lliuraran sense signar i en un sobre tancat amb el títol de l’obra.

Les obres poden anar acompanyades de l’explicació del procés d’elaboració i del missatge que volen transmetre. El termini de presentació finalitza el dia 23 de novembre a les 15 hores. Fins a aquell dia, les obres es poden lliurar al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, de dilluns a divendres de 8 a 15 hores.

I el premi és per a…

Les obres presentades s’exposaran al vestíbul de l’Escola d’Arts i Disseny de Móra la Nova des del 28 de novembre al 22 de desembre. El dia 11 de desembre el jurat -format per la presidenta del Consell, la directora de l’Escola d’Arts de la Ribera, el president del Centre d’Estudis de la Ribera i la responsable de premsa del Consell Comarcal, a més del vot popular- decidirà quina és l’obra guanyadora. El premi es podrà declarar desert.

Si voleu votar i ajudar a decidir quina serà l’obra guanyadora ho podeu fer fins al diumenge 10 de desembre al perfil de Facebook de la Ribera i al perfil de Joventut Ribera d’Ebre. El vot popular anirà per a la imatge que aconsegueixi més “m’agrada”.

Les obres no premiades es podran recollir a partir del 16 de gener i durant un mes al Consell Comarcal mentre que l’obra guanyadora i els seus drets quedaran en propietat del Consell, que la podrà utilitzar com a imatge de la felicitació institucional de les festes nadalenques.

Podeu descarregar aquí les bases de la convocatòria del Ribera Art 2017.

A la primera edició del Premi Ribera Art, el passat novembre, de les 13 obres presentades va resultar guanyadora una composició fotogràfica d’un paisatge del territori i unes mans castelleres, que representaven un arbre de Nadal. L’autor de l’obra guanyadora de va ser Dídac Fàbrega Nicolás, un estudiant de l’Escola d’Art de Móra la Nova, i l’obra guanyadora va ser la imatge que el Consell Comarcal va utilitzar per felicitar les festes de Nadal.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: