Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Jornada d’activitats per celebrar el Dia Internacional de les persones amb Discapacitat a la Ribera d’Ebre

30 novembre 2017 · Noticies

Aquest diumenge 3 de desembre se celebra arreu del món el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, una cita que també arriba per segon any consecutiu a la nostra comarca, de la mà de l’entitat Barreres Fora i amb el suport del Consell Comarcal, entre altres administracions del territori. L’objectiu conscienciar a la població de les necessitats i dificultats que tenen les persones que pateixen algun tipus de discapacitat física i que d’aquesta manera es trobin per posar en comú les seves inquietuds.

La celebració del Dia Internacional de les persones amb Discapacitat de la Ribera se celebrarà al voltant de La Llanterna Teatre Municipal de Móra d’Ebre. Les activitats estan pensades per a tots els públics i volen fer partícips a la població en general. Així, tothom tindrà l’oportunitat de fer una gimcana en cadira de rodes i practicar esports adaptats. També hi haurà música en viu i un dinar de germanor. La diada està oberta també a la participació de veïns de la Terra Alta, el Priorat, el Baix Ebre i el Montsià.

Suport comarcal a Barreres Fora

La jornada de conscienciació ja es va celebrar per primera vegada a la Ribera l’any passat, llavors organitzada per la Creu Roja i amb la finalitat de donar visibilitat i crear una associació que agrupés el col·lectiu de persones amb discapacitat de la comarca. Un cop assolit aquest objectiu, els membres de Barreres Fora es va presentar aquesta primavera a la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, que els va mostrar el seu suport per donar a conèixer a tots els pobles les dificultats que es troben els veïns riberencs que tenen alguna discapacitat física en el seu dia a dia, especialment pel que fa a barreres arquitectòniques.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: