Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

L’AFMMTE organitza una xerrada sobre salut mental al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre

8 juny 2017 · Noticies

Cartell xerrada salut mental AFMMTEEl Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre acollirà, el pròxim dimecres 14 de juny a les 17.30 hores, una sessió informativa titulada “La salut mental al segle XXI”, que anirà a càrrec de professionals de la Fundació Pere Mata. Es tracta d’una xerrada organitzada per l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de les Terres de l’Ebre (AFMMTE) que busca acostar la ciutadania a una realitat que moltes vegades encara es considera tabú.

En aquest sentit, el Consell Comarcal s’ha posat les piles i des del passat mes de novembre disposa a la seva cartera de serveis d’un punt d’atenció adreçat a les famílies de persones afectades per algun trastorn mental, gràcies a la col·laboració amb l’AFMMTE. Des d’aquest espai es treballa per millorar la capacitat d’empoderament dels usuaris, potenciant la seva autoestima i aconseguint la seva autonomia personal. Així mateix, també hi tenen cabuda aspectes com la vetlla per la millora assistencial, la rehabilitació, la reinserció laboral i social dels malalts mentals, o la sensibilització de la societat i les autoritats públiques sobre la problemàtica que envolta la malaltia mental.

Per a més informació sobre aquest servei, podeu consultar aquest enllaç.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: