Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Una sessió de tendències d’aparadors engega “El Cafè del Comerç” del 2017

5 abril 2017 · Noticies

Una de les sessions de la passada edició del Cafè del Comerç.

L’aparador és, en molts casos, la carta de presentació d’un comerç. L’exposició del producte, la composició, l’escenografia i la il·luminació són alguns dels elements que poden influir al vianant perquè entri dins l’establiment. És per això que s’ha triat aquesta qüestió per arrencar una nova edició del cicle de xerrades de bones pràctiques “El Cafè del Comerç“. Així, aquells que hi assisteixin aprendran a elaborar diferents aparadors en funció de l’època de l’any, així com algunes pautes senzilles per tal que resultin més efectius.

Aquesta primera sessió, a càrrec de Meritxell Perpinyà, lligada al comerç de proximitat i directora de coordinació de Bosses Commerce, tindrà lloc dimecres 26 d’abril de 15 a 16.30 hores i s’impartirà a la seu del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, a Móra d’Ebre.

Fidelització de la clientela, originalitat i promoció

La següent xerrada serà el 24 de maig i girarà al voltant de la fidelització de la clientela, i el 21 de juny el tema serà l’originalitat en el sector comercial. Ja després de l’estiu, es reprendran les sessions amb una anàlisi de la realitat del comerç rural, el 27 de setembre. El cicle es tancarà el 25 d’octubre amb casos d’èxit per a la promoció comercial.

Impuls al comerç riberenc

“El Cafè del Comerç” oferirà als comerciants de la Ribera fins a cinc xerrades, una cada mes, en les quals aprofundiran en diferents aspectes que poden ser del seu interès. Així, a través de casos de bones pràctiques en diferents àmbits del sector comercial, se’ls dotarà d’eines que els puguin fer més competitius, perquè puguin esdevenir una font de creació de llocs de treball i de riquesa al territori.

El seminari està organitzat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre a través del projecte Ribera d’Ebre VIVA – Treball a les 7 comarques, subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local, i tot plegat, s’emmarca en el Pla de Dinamització Comercial 2016-2019, consensuat a la Taula Comarcal de Comerç per aconseguir en els establiments riberencs més professionalitat i treball en xarxa, millorar els eixos comercials i els seus accessos, i assolir més notorietat per erigir-se com la primera opció de compra per als habitants de la comarca.

Per inscriure-us a les diverses sessions del cicle “El Cafè del Comerç” podeu omplir aquest formulari.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: