Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Els joves del programa “Noves oportunitats” visiten el Centre d’Interpretació del Ferrocarril de Móra la Nova

15 març 2017 · Noticies

Joves Noves oportunitats museu ferrocarril 4Els joves que formen part del programa “Noves oportunitats” han visitat recentment el Centre d’Interpretació del Ferrocarril a Móra la Nova, gestionat per l’Associació per a la Preservació del Patrimoni Ferroviari i Industrial – Amics del Ferrocarril de Móra la Nova. A més de gaudir d’una visita guiada van poder comprovar la tasca que porta a terme l’entitat a l’hora de recuperar antigues locomotores, automotors, cotxes i vagons, així com el seu projecte de voluntariat, en el qual van convidar-los a participar. Amb activitats com aquesta, els nois i noies treballen en el seu projecte vital i laboral a través del coneixement de l’entorn de la nostra comarca.

Joves Noves oportunitats museu ferrocarril 2Joves Noves oportunitats museu ferrocarril 3

Un programa a mida

“Noves oportunitats” s’adreça a joves d’entre 16 i 24 anys que no estiguin estudiant ni treballant i que, com a molt, hagin finalitzat l’ESO. Es tracta d’un programa impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc de la Garantia Juvenil, el qual compta amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. A totes les Terres de l’Ebre el projecte l’executa la Fundació Privada Gentis a diferents poblacions, a través d’un conveni: a més de Móra d’Ebre, també a Alcanar, Amposta, Deltebre, Roquetes i Tortosa.

Tots els joves que en formen part tenen l’oportunitat de dissenyar i planificar el seu futur en un espai de treball on se’ls assessora i es posa al seu abast allò que necessitem perquè aquest futur esdevingui una realitat. Així, durant un any segueixen itineraris personalitzats que donen lloc a accions formatives, oportunitats laborals i accions de professionalització que els permetran accedir al món laboral de manera qualificada, en unes condicions millors de les que els permetrien fer-ho en l’actualitat.

En aquesta notícia podeu conèixer més sobre el programa “Noves oportunitats”.

Podeu seguir l’activitat d’aquests joves en aquesta pàgina de Facebook.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: