Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal, premiat pel seu alt nivell en implantació i ús de l’administració electrònica

31 gener 2017 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha estat guardonat pel Consorci de l’Administració Oberta de Catalunya (AOC) pel seu alt grau de digitalització. Un reconeixement que posa de relleu que, en els darrers cinc anys, l’ens comarcal ha complert amb escreix i per damunt de la mitjana els indicadors objectius el Consorci AOC analitza per saber el nivell d’implantació de l’administració electrònica.

Premi AOC administració electrònica

La presidenta del Consell Comarcal, Gemma Carim, al costat de la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, amb la resta de representants de Consells Comarcals catalans premiats.

De fet, des del Consell Comarcal ja fa temps que es donen serveis a empreses i ciutadans, a través dels Telecentres de la Ribera d’Ebre, així com serveis a les administracions amb, principalment, l’Oficina Comarcal de Suport a l’Administració Electrònica. Aquesta última ofereix un servei adreçat als ajuntaments de la comarca per donar-los suport tècnic, assessorament i acompanyament en el seu procés de modernització mitjançant la implantació de l’administració electrònica.

El Consell Comarcal riberenc ha estat premiat juntament amb una desena d’ens comarcals més i gairebé una setantena d’ajuntaments catalans per la seva bona tasca en aquest àmbit. Els guardons, que en el cas de la Ribera d’Ebre va recollir la presidenta de l’ens, Gemma Carim, es van lliurar en el marc de l’acte de cloenda del II Congrés de Govern Digital.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: