Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Representants de la Ribera d’Ebre participen a la primera sessió territorial de GovernsLocals.cat

13 gener 2017 · Noticies

Reunió Tortosa govern digitalLa primera jornada del procés de debat GovernsLocals.cat, que ha de servir per definir les futures lleis de règim local de Catalunya, s’ha fet aquest divendres a Tortosa i ha estat presidida per la consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs. L’objectiu final és donar resposta a la demanda ciutadana que reclama unes administracions públiques més modernes, obertes, transparents i eficients, i en les quals els ciutadans hi han de tenir un paper més participatiu.

La sessió està adreçada als alcaldes, presidents d’entitats municipals descentralitzades i presidents de consells comarcals de les Terres de l’Ebre. En el cas de la Ribera d’Ebre hi han assistit Margarita Daura com a representant del Consell Comarcal, a més de Gil Martí, l’alcalde de la Palma d’Ebre, o Julio Roca, regidor de l’Ajuntament de Móra d’Ebre.

Sis grans àmbits de treball

A l’inici de la sessió s’ha fet una presentació dels diferents àmbits de treball i, a partir d’aquí, s’han abordat en grups de treball les diverses ponències: Ordenació territorial i serveis a les persones, Organització dels governs locals, Relacions intergovernamentals, Nova governança, Innovant la gestió pública local i Finances locals.

A més de les sessions territorials amb les administracions, s’establiran diversos processos participatius a escala municipal i es recolliran opinions a través del web GovernsLocals.cat, on hi haurà eines de debat dels sis àmbits de treball, a més d’un butlletí electrònic que fomentarà la participació dels electes.

Per a més informació podeu visitar la pàgina web de GovernsLocals.cat.

La iniciativa es va presentar al territori riberenc el passat mes d’octubre, aprofitant una visita a la comarca de la mateixa consellera Borràs. Pots recuperar la notícia en aquest enllaç.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: