Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

El Consell Comarcal felicita les festes amb la imatge guanyadora del Ribera Art

22 desembre 2016 · Noticies

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre felicita les festes de Nadal amb la imatge guanyadora de la primera edició del Premi Ribera Art. Es tracta d’una composició fotogràfica de Dídac Fàbrega, alumne de l’Escola d’Art de Móra la Nova, amb una posta de sol i unes mans castelleres.

En nom de la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Gemma Carim, i de la institució riberenca, us desitgem Bon Nadal i Feliç Any Nou! Gaudiu d’aquestes festes, i ens retrobem un cop iniciat el 2017 amb noves energies i il·lusions.

web_felicitacio

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: