Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

La gent gran de la Ribera d’Ebre fa balanç del 2016 a l’assemblea general del seu Consell Consultiu

21 desembre 2016 · Noticies

Consell Consultiu gent gran 2016A les acaballes de l’any, el col·lectiu d’avis i àvies de la Ribera d’Ebre s’han reunit a l’assemblea general del Consell Consultiu de la gent gran de la comarca. Una trobada a la qual han assistit els diferents delegats de les associacions de jubilats i pensionistes dels pobles de la comarca, i que ha servit per fer balanç de l’any 2016.

La sessió es va iniciar amb una valoració de la Festa de l’Avi/a Comarcal de la Ribera d’Ebre 2016. Es tracta de la seva festa per excel·lència, en què es reconeix una persona gran de cada municipi triada des del mateix col·lectiu. Una cita imperdible que aquest any va tenir lloc a Móra d’Ebre, i que al 2017 es traslladarà a Garcia.

A més, es van destacar altres accions i iniciatives dutes a terme al llarg de l’any, com ara el treball per impulsar la millora de la salut de la gent gran a través de diversos projectes, o per incrementar la presència de notícies sobre aquest col·lectiu a revistes locals, ràdio i televisió. Alhora, es van recordar les xerrades que ofereixen els Mossos d’Esquadra sobre el maltractament, per detectar-lo i saber com actuar; i per evitar enganys, per donar a conèixer quines estafes s’han detectat al territori i donar a la ciutadania eines d’autoprotecció.

La presidenta del Consell Comarcal, Gemma Carim, va assistir a l’assemblea, on va remarcar que la gent gran és “un col·lectiu molt actiu”. A la vegada, va qualificar de “privilegi” el fet de poder “comptar amb ells i la seva saviesa acumulada per tirar endavant la comarca”. Finalment, els va animar a continuar endavant amb la seva activitat.

Recupera la notícia de la Festa de l’Avi/a Comarcal 2016, que va tenir lloc a Móra d’Ebre.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: