Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Els comerços de la Ribera sortegen més de 800 euros en vals de descompte per promocionar la nova marca ‘Pobles Vius’

25 octubre 2016 · Noticies

Els botiguers de la Ribera d’Ebre han donat a conèixer aquest cap de setmana la nova marca Pobles Vius, creada amb el suport del Consell Comarcal. En el marc de la 185a Fira Multisectorial de Móra la Nova, van premiar amb més de 800 euros en vals de descompte alguns dels visitants que van passar pel seu estand.

Així, els riberencs i habitants de comarques veïnes que van omplir una butlleta amb les seves dades van optar a guanyar un val de 10 euros de descompte per comprar en diferents establiments comercials de la comarca. En total se’n van sortejar 86, i a aquells que hagin estat afortunats se’ls informarà per telèfon o per correu electrònic.

Els comerciants han qualificat aquesta mesura de promoció de “molt positiva”, ja que els ha permès promocionar Pobles Vius, la imatge que els agrupa des d’aquesta setmana passada, a més d’explicar el projecte i presentar la marca als seus clients potencials.

Impuls al comerç comarcal

Amb Pobles Vius, el sector comercial de la Ribera d’Ebre agafa un nou impuls i vehicula, sota un mateix paraigua, diferents accions encaminades a adquirir més visibilitat i notorietat com a motor econòmic del territori. De fet, la iniciativa de crear la marca s’ha dut a terme dins del Pla de Dinamització Comercial de la Ribera d’Ebre 2016-2020, un projecte de Desenvolupament Local que s’està tirant endavant amb el suport del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, dins el projecte Ribera d’Ebre VIVA, i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Sorteig Pobles Vius comerçSorteig Pobles Vius comerç

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: