Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Més de 120 voluntaris i de 250 corredors a la XIa Cursa de Muntanya de Tivissa d’aquest cap de setmana

7 octubre 2016 · Noticies

Tivissa es bolca aquest cap de setmana en l’organització de la Cursa de Muntanya, que enguany arriba a la seva 11a edició. La cita, puntuable per a la Copa Catalana de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), inclou tres modalitats: una Cursa Llarga de 24 quilòmetres que pujarà fins al pic de la Tossa a 719 metres; una Cursa Curta i Juniors de 16,5 quilòmetres i una Cursa d’Iniciació i Cadets de 9,5 quilòmetres. Totes elles sortiran des del Càmping Alberg, disposaran de diversos punts d’avituallament durant el recorregut i, a l’arribada els corredors gaudiran d’un arròs.

Aquesta és la tercera de les quatre curses de muntanya que s’organitzen a la Ribera d’Ebre aquest any, amb el suport del Consell Comarcal, després de les dues celebrades al mes de febrer: Ginestar i Miravet, i la que tindrà lloc el pròxim diumenge 6 de novembre a Móra d’Ebre. La cita de Tivissa, però, es diferencia de la resta de les del calendari ebrenc per ser “una carrera més tècnica, ja que no només discorre per camins i senders, sinó també per zones rocoses de muntanya”, tal i com explica Maria Bordera, de l’organització.

Voluntaris i moltes activitats

A l’organització, fins a 120 voluntaris donaran cobertura als més de 250 corredors que ja s’han inscrit a la cursa. A més, nombroses novetats, com la celebració de tres minicurses, amb diferents distàncies i recorreguts, segons l’edat, per als més petits, a partir de 4 anys. A banda, també hi haurà servei d’acollida de gossos.

A més, aquest any l’organització ha previst un complert programa d’activitats el dissabte 8: passejada en BTT amb dos circuits segons el nivell, una visita cultural a l’església arxiprestal del poble, una caminada popular i guiatge per les vies ferrades del municipi. Tot plegat, el municipi riberenc es prepara per viure un intens cap de setmana, obrint les seves portes als visitants que podran pernoctar al poble, ja sigui al càmping, a apartaments turístics o a la zona de furgonetes i d’acampada que s’ubicarà al camp de futbol.

Tota la informació de la cursa a la pàgina web de Muntanyes de Tivissa.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: