Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Tres vins de la Ribera d’Ebre, premiats a la 22ª edició del concurs de vins embotellats de la DO Tarragona

3 juny 2016 · Noticies

Guanyadors del 22è Concurs de Vins Embotellats de la DO Tarragona.

Guanyadors del 22è Concurs de Vins Embotellats de la DO Tarragona. FOTO: @txemamorera. 

Suñer Merlot, de Vins Suñer de Ginestar, s’ha endut aquest any el primer premi en la categoria Negre Criat en Fusta del Concurs de Vins Embotellats de la DO Tarragona, un premi que aquest any arriba a la seva 22a edició. També Molí de Rue de Vinebre ha obtingut un segon premi aexequo amb el seu Mims Rosat, juntament amb Cellers Unió de Reus, en la categoria de Rosats. I Biopaumerà de Rasquera ha obtingut el segon premi en la categoria de Vins Negres Joves en fusta pel vi ecològic Iuvenis. Els cellers de la Ribera han destacat aquest any en el concurs, consolidant la comarca com una zona en expansió de la DO Tarragona.

Els tres vins riberencs s’han fet amb el premi després d’un tast a cegues que va tenir lloc fa unes setmanes a la Facultat d’Enologia de la Universitat Rovira i Virgili, amb un jurat format per una vintena de persones sota la direcció de Montse Nadal, professora universitària d’aquesta facultat. Al concurs s’hi van presentar prop de 90 vins que concursaven en nou categories.

Dissabte vinent es presenta la Pocavergonya
L’acte de lliurament dels premis, presidit pel president de la DO Tarragona, Josep Lluís Grogués, s’ha celebrat a una setmana de la celebració de la Fira del Vi que se celebra el proper cap de setmana del 10, 11 i 12 de juny a la Rambla de Tarragona. Coincidint amb aquesta fira, el dissabte 11, a dos quarts de 7 de la tarda, es presenta a l’estand de tast de la Fira el Vi La Pocavergonya, projecte de quatre vinaters de la Ribera d’Ebre, tots ells de la DO Tarragona, amb el suport del projecte Ribera d’Ebre Viva impulsat des del Consell Comarcal.

Podeu consultar tots els vins guanyadors en aquest enllaç.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: