Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Logo del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre
Canal de Youtube del Consell Comarcal

Es posa en marxa el nou web biosfera.org amb rutes turístiques sostenibles per fer a la Ribera d’Ebre

20 abril 2016 · Noticies

L’oferta turística de la Ribera d’Ebre disposa d’un nou portal web per a la promoció del territori vinculat a la marca Reserva de la Biosfera – Terres de l’Ebre. El web, amb informació turística i empresarial, neix amb l’objectiu de fomentar el turisme actiu en el marc de la Reserva de la Biosfera, fent valdre el respecte al medi ambient i la sostenibilitat dels productes que ofereix com a atractiu per al visitant.

La iniciativa forma part del projecte Turisme actiu en la reserva de la Biosfera, que ha equipat infraestructures turístiques a les quatre comarques de l’Ebre amb una inversió de gairebé de 800.000 euros, finançada per la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona.

El nou portal ebrebiosfera.org està en català i castellà.

El nou portal ebrebiosfera.org està en català i castellà.

El portal, en català i castellà, ofereix més d’un centenar de rutes geocalitzades de turisme actiu a fer a les Terres de l’Ebre, des de senderisme a BTT passant pel submarinisme, l’escalada, la vela o el piragüisme, entre d’altres. A la Ribera d’Ebre proposa diferents etapes dins els recorreguts del GR-99, del GR-171 i GR-39 que passen per la comarca; també rutes fluvials com Lo Pas de l’Ase, Lo Pas de Barrufemes, Sebes i el Meandre de Flix.

Biosfera.org també està pensada per empresaris interessants en formar de la marca Reserva de la Biosfera, impulsada des del COPATE per potenciar una nova economia social i les activitats econòmiques tradicionals del territori. Actualment cinc empreses de la Ribera d’Ebre en formen part.

Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre | Plaça Sant Roc, 2 | 43740 Móra d'Ebre | 977401851 | consell@riberaebre.org
Amb el suport de: